HOME

Tekst of magazine nodig? 
Op zoek naar een interviewer die goed kan luisteren, iemand die creatief meedenkt en een vlotte pen heeft? Wie weet kan ik je helpen! Mijn naam is Ellen Weber, freelance tekstschrijver en bladenmaker.

Het liefst ga ik interviewend door het leven, me verwonderend over hoe dingen in elkaar zitten. Mijn creativiteit kan ik kwijt in het opzetten van nieuwe bladen, het bedenken van rubrieken die lezers aanzetten tot actie en het vinden van originele invalshoeken.

Naast mijn schrijfwerkzaamheden werk ik als reisbegeleider in Midden- en Zuid Amerika. Als ik daar toch ben, kan ik net zo goed iets langer blijven om een verhaal of reisreportage te maken.

thumbnail_SAM_1693

Een artikel nodig? Lift mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

Actie tijdens de coronacrisis
‘Je lijkt wel een ideeënmachine’, zeggen mensen regelmatig tegen me, als een interview uitmondt in een brainstorm. Dat schept wellicht wat hoge verwachtingen, maar ik vind het heerlijk om te sparren en mensen op weg te helpen met nieuwe ideeën. Kan jouw blad, artikel of project wat creativiteit of een frisse blik gebruiken? Tijdens de coronacrisis bied ik zeven gratis brainstormsessies aan via Zoom. Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar weberellen@hotmail.com of vul dit formulier in:

Ja, ik wil een keer sparren:

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: