BOEKEN

Begin juni 2020 verscheen Vamos! Voor iedereen die ervan baalt dat een verre reis er niet in zit deze zomer. In 21 verhalen neem ik je mee op groepsreis door Latijns-Amerika. Bestel het boek hier.
Het e-book bestel je hier.

We reizen langs vulkanen, meren met flamingo’s, zoutvlaktes en de jungle. Net als alles lekker loopt, komt er een aardbeving, is de weg weggespoeld of schiet er een vader uit zijn slof.

Onderweg is het jongleren met verwachtingen. Maar ook: genieten van verrassingen, zoals zwemmen met walvishaaien, een helikoptervlucht over de watervallen van Iguazu en een huwelijksaanzoek.

Dit boek tovert regelmatig een glimlach op je gezicht, maar stemt ook tot nadenken. Waarom reizen we eigenlijk naar de andere kant van de wereld?

Als ervaren Cuba-ganger werkte ik mee aan verschillende edities van Te Gast in Cuba. Een reisboekenserie die je laat kennismaken met het dagelijks leven. Nieuwsgierig? Klik hier. Het boekje kun je bij mij bestellen voor 8,95 euro inclusief verzendkosten. Stuur even een mailtje naar weberellen@hotmail.com  

Ik reisde van Panama-stad naar Costa Rica om elke week een ander verhaal te maken voor Te Gast in Costa Rica & Panama. Een demo van Te Gast in Costa Rica & Panama bekijk je hier. Of bestel het boekje hier

9200000092352537 (1)

Voor Te Gast in Peru & Bolivia maakte ik de coverfoto en interviewde ik verschillende mensen over hun dagelijks werk. Het boekje bestel je hier.

9200000078303444

Binnenkort verwacht: de update van Te Gast in Colombia met daarin een verhaal over mijn verblijf op een koffieboerderij.

Voor de update van Hoe word ik wereldreiziger interviewde ik mensen, die van reizen hun werk hebben gemaakt. Zoals digitale nomades en full time reisleiders. Inspirerend, kun je wel zeggen.

Voor een hoofdstuk in het boek vrijwilliger in het buitenland reisde ik langs huiskamerbibliotheken op Cuba.

Voor het hoofdstuk Pionieren in Panama in ‘Hoe word ik expat?’ bezocht ik Nederlandse expats in Panama.